Snitele ultra-rapide

de Corinuta in Porc, 28 Oct 2010 | 7123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de carne de 400 g 
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 5-6 linguri ulei ptr prajit
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele ultra-rapide:

Se desfac conservele si se taie fiecare in felii mai grosute. Se bat ouale cu un praf de sare. Se trec feliile de carne prin faina, apoi prin ou si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc pe fiecare parte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele ultra-rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Corinuta 1

29.10.2010, 19:08

am fost Dia, de musai am fost

Corinuta 1

29.10.2010, 19:10

asa e Kamy...........ce sa-i faci

madi_marin 1

29.10.2010, 20:07

super idee..... o sa fac si eu.....chiar maine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar